Камъните за зодия Близнаци

 Зодия Близнаци са може би най-потайните и трудно разгадаеми хора. Те живеят в свой собствен свят и трудно го показват на другите. Макар и много общителни, те винаги „слагат маска“ докато комуникират. Всичко, което се крие в душата им, го оставят лично за себе си. Трудно се разкриват дори и пред половинката си. Парадоксално на всичко изброено до тук – един истински Близнак никога не обича да е сам. За по-голямо свързване с половинките им на Близнаците ще помогне изумрудът – камъкът на истинската любов.

Още в ранна възраст си личи пъргавият ум на тази зодия. Изключително интелигентни, могат да бъдат сериозни анализатори и психолози. Точно заради това лесно заблуждават хората около себе си с лъчезарната си усмивка и позитивизъм. В работата искат да са една стъпка пред всички останали и обикновено успяват. Близнаците често се срещат на ръководни длъжности. Те са делови, енергични и харесват реда. За още по-голямо подсилване на ума им ще им послужи ахат или топаз.

Хубаво би било търговците от тази зодия (а те не са никак малко) да носят цитрин. Той ще им помогне за нарастване на финансите, както и за вземането на правилни бизнес решения.

Много често съдбата налага на Близнаците да вземат бързи и адекватни решения в живота си. За справяне с подобно предизвикателство ще им помогне ахатът.

В същото време един от сериозните проблеми на представителите на третата зодия е непостоянността им. Трудно довършват започнати дейности. Лесно се отегчават и прескачат от едно занимание на друго. За туширане на тази им черта от характера може да им помогне оникс.

Ако Вие сте Близнаци или Вашият любим/любима е от тази специална зодия, то може да разгледате нашите бижута с гореизброените камъни на следните линкове: Сребърен пръстен „Цитриново око“ Смарагдовият сребърен комплектПищният сребърен комплектСребърна висулка с черен Оникс