ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Срок и начин на доставка

Доставките се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес ЕООД до всяка точка на страната с опция "преглед" и "тест". След като получим Вашата поръчка ние ще се свържем с Вас на посочения телефон за връзка за нейното потвърждение. Ако продуктът е наличен при нас, срокът за доставка е до 3 работни дни. Ако нямате възможност да приемете пратката си в този интервал можете да я получите от офис на куриерската фирма. За целта напишете това в "бележка на купувача" при завършването на поръчката си или го уточнете с нас по телефона.

Офиси на Еконт и работно време може да видите тук.

Ако желаете да получите поръчката в точно определен час или в събота, трябва да заплатите 2,50лв допълнително за услугата "фиксиран час".

Ако имате по-специфични желания и не си харесате нищо от наличните ни артикули, ние може да Ви изпратим персонални предложения и при одобрение от Ваша страна да ги поръчаме.

 

 Цена за доставка и начин на плащане

Цената за доставка до Вашето населено място може да проверите в сайта на Еконт. Стойността на поръчката и таксата за доставка се заплащат на куриера при получаване на артикулите или в офиса на куриерската фирма.

 

 Връщане и замяна

* Съгласно ЗЗП и правилата за електронна търговия, Вие имате право да върнете поръчаните стоки в срок от 7 РАБОТНИ ДНИ от получаването им. Вашата рекламация ще бъде уважена в случай, че са спазени следните стъпки:

- Свържете се с нас на e-mail skysilver.ltd@gmail.com, напишете номера на Вашата поръчка, кода на продукта, който желаете да върнете или замените. Ние ще се свържем с Вас за да уточним начина на връщане на дължимата сума или замяната на бижуто.

- Трябва да върнете продукта във вида в който сте го получили, придружен с разписка и оригинална опаковка.

- Бижута, изпратени с наложен платеж, няма да бъдат приети, освен ако няма изрична писмена или устна договорка с нас.

- Транспортните разходи за връщане или замяна на стока са за сметка на клиента и в двете посоки.

 

 Skysilver.bg си запазва правото да не уважи рекламация в случай, че не спазени гореописаните условия.